NK Poetry Slam 2017

Ook dit jaar was die er weer: het NK Poetry Slam in Tivoli Vredenburg georganiseerd door het Literatuurhuis. Even een kleine terugblik:  Dit was mijn vierde slam, inclusief voorronde en halve finale. Ik zeg het niet vaak, maar eigenlijk ben ik best tevreden. Hieronder vind jij mijn performance van de tweede ronde. Mocht je het gedicht over het paard mooi vinden. Het heet ‘Maanoog’ en verschijnt samen met nog een paar andere gedichten eind februari, begin maart in het nieuwe nummer van De Revisor!

Anne-Fleur van der Heiden

2 reacties op ‘NK Poetry Slam 2017

  1. Anne-Fleur,
    Paardenmeisje, je hebt het gevonden, hoor. Stro en paarden en opa… dit zijn dingen waar het werkelijk om gaat. En nogmaals de complimenten voor je optreden van gisterenavond op de STEK. Er waren lichtpuntjes en jij was daar zeker één van, tussen het handjevol aangeschoten viezentisten, die er overigens ook moeten zijn.
    Ruth

  2. Anne-fleur,

    Ik heb je optreden NK poetry Slam bij gewoon, nu ik nog eens naar je optrede heb gekeken en geluisterd, kan je terecht trots zijn op je optrede Opa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s