Genomineerd voor het C.C.S. Crone Stipendia!

Met een zonnesteek lag ik in Spanje op bed toen ik het nieuws kreeg. Ik moest de mail wel twee keer lezen: “De jury heeft inmiddels een keuze gemaakt uit de 22 inzendingen. Het doet mij veel plezier u te mogen mededelen dat u bent genomineerd voor een stipendium. De jury heeft gemeend in totaal zes auteurs te moeten nomineren die naar haar overtuiging het meest voor een stipendium in aanmerking komen. U maakt daar deel van uit.”

De C.C.S. Crone-prijs is een tweejaarlijkse literatuurprijs om erkenning te geven aan auteurs uit de gemeente of regio Utrecht. Op deze manier bevordert de C.C.S. Crone-prijs een bloeiend literair klimaat in de stad en provincie. De stad Utrecht is momenteel in de race om UNESCO City of Literature te worden.

Anne-Fleur van der Heiden

2 reacties op ‘Genomineerd voor het C.C.S. Crone Stipendia!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s